Novo

Objavljeno 23.10.12 | dr. Pirš

0

Zdaj je najboljši čas za lasersko odstranjevanje dlak

Kdaj je najboljši čas za lasersko odstranjevanje dlak? Zdaj!

Zakaj? Ker se z odstranitvijo dlak izboljša vaše počutje in življenje. Pozabite na britje ali boleče depilacije, katerih posledice so vnetja kože, izpuščaji, vraščene dlake in slaba volja. Gladka in lepa koža lahko takoj postane resničnost in spraševali se boste zakaj se za odstranitev niste odločili že prej!

Za uspešno aleksandritno lasersko odstranjevanje dlak je potrebnih samo 3-5 tretmajev. Z drugimi laserji (ki jih sicer tudi imamo) je potrebnih več tretmajev: z Nd-Yag laserjem 5-7, odstranjevanje dlačic z IPL pa 7-10 tretmajev.

Že po prvem posegu vam dlačice ne bodo ponovno zrasle vsaj mesec dni, saj jih aleksandritni laser odstrani v globino.

Tretmaje opravljamo v razmaku enega meseca oziroma meseca in pol.

Najprimernejši meseci za lasersko depilacijo so meseci, ko ni veliko sonca. Čez poletje (julij, avgust) posegov ne opravljamo. Glavni razlog je, da lahko laser vpliva na obarvanje kože. Če ste porjaveli, vam lahko laser poleg dlačic odstrani tudi porjavelo barvo kože. Prav tako se vam lahko koža obarva, če ste takoj oziroma do 48 ur po posegu neposredno izpostavljeni sončnim žarkom.

Za vašo popolno varnost pred morebitnimi stranskimi učinki laserskih posegov skrbi naša izobražena in zelo izkušena ekipa, ki deluje pod nadzorom specialistov dermatologov iz Dermacentra dr. Pirš.

Naročite se še danes in izkoristite posebno ugodne pogoje. Pokličite nas na brezplačno številko 080 48 43 in si rezervirajte termin. Naročite se lahko tudi preko spletnega obrazca (non-stop) in odgovorili vam bomo v roku 12ur!

Branko Pirš, dr. med.
specialist dermatovenerolog


O avtorjuBack to Top ↑
  • Naročite se na odstranjevanje dlačic!

    Ime in priimek (vpišite)

    E-mail naslov (vpišite)

    Telefon

    Napišite predele telesa, kjer bi želeli odstraniti dlačice

  • Kategorije