Novo

Objavljeno 23.10.12 | dr. Pirš

0

Laserska depilacija – 5 nasvetov kako pripravimo kožo pred posegom

Laserska depilacija oziroma odstranjevanje dlak je dolgoročno gledano najboljša rešitev za trajno odstranitev poraščenih delov telesa. V našem centru imamo tri različne vrste laserjev za odstranjevanje dlak, zato posebna priprava pred obiskom pri nas ni potrebna.

Da bi bilo lasersko odstranjevanje kar najbolj uspešno smo za vas pripravili nekaj nasvetov, ki jih je smiselno upoštevati pred posegom, da bo laserska depilacija čim bolj učinkovita:

1. koža naj ne bo porjavela – v tem primeru lahko uporabimo za odstranitev najsodobnejši kratkopulzni aleksandritni laser, ki je najbolj učinkovit pri trajni laserski depilaciji

2. nekaj tednov pred lasersko depilacijo se ne depilirajte z voskom ali depilatorjem – za uspešno odstranitev mora biti dlačica vidna; če jo izpulite, laserski žarek na dlako ne more delovati

3. najbolje se dlačice odstranijo, če so dolžine 1-2mm  – priporočamo, da se nekaj dni pred posegom pobrijete oz. da so dlačice na dan posega dolge od 1-2mm

4. neposredno pred posegom na kožo ne nanašajte ničesar – kožo lahko umijete in namažete s čimbolj navadno kremo ali losijonom – ne uporabljajte toniranih krem ali krem, ki vsebujejo minerale, kovinske delce (po teh se koža svetlika, kot da bi imeli na koži drobne bleščice)

5. pri posegih na obrazu je najbolje, da pridete brez pudra (če pridete s pudrom, ga bomo odstranili, zato vas prosimo, da ga prinesete s seboj, v kolikor ga želite po posegu ponovno nanesti. Po posegu namreč lahko puder normalno nanašate na kožo).

Naročite se še danes in se znebite nadležnih dlak po posebno ugodnih pogojih. Pokličite nas na brezplačno številko 080 4843 in si rezervirajte svoj termin. Izven našega delovnega časa se lahko naročate tudi preko spletnega obrazca (non-stop) in odgovorili vam bomo v roku 12ur!

 

Branko Pirš, dr. med.
specialist dermatovenerolog


O avtorjuBack to Top ↑
  • Naročite se na odstranjevanje dlačic!

    Ime in priimek (vpišite)

    E-mail naslov (vpišite)

    Telefon

    Napišite predele telesa, kjer bi želeli odstraniti dlačice

  • Kategorije