Novo

Objavljeno 11.10.12 | dr. Pirš

0

Laserska depilacija – Koliko posegov je v resnici potrebnih

Laserska depilacija je uspešna in učinkovita metoda trajnega odstranjevanja dlak, vendar pa je pomembno katera vrsta laserja se uporablja za odstranjevanje. V našem centru imamo tri laserske sisteme za odstranjevanje dlačic (Aleksandritni laser, Nd-Yag laser in IPL sistem za odstranjevanje dlačic).

Za  trajno odstranitev dlak priporočamo najboljši laser za odstranjevanje dlak –  aleksandritni laser. To je številka 1, premium laser za trajno odstranjevanje dlak.

Pri fototipih I-III (večina slovenske populacije) je uspešna trajna laserska depilacija mogoča z aleksandritnim laserjem, s katerim je potrebno opraviti 3-5 tretmajev.  Za Nd-Yag (Neodim- Yag) laserje je potrebnih 5-8 tretmajev. Z IPL sistemom kakršnekoli vrste pa je ponavadi potrebnih 8-10 tretmajev.

Najboljše in najhitreje se odstranijo črne in rjave dlačice. Najbolj učinkovita je tako laserska depilacija pod pazduhami, v bikini predelu, rokah in nogah, ter dlake na bradi in ustnici. Nekoliko več tretmajev je potrebnih za svetlejše dlačice na rokah, licih in zgornji ustnici.

Aleksandritni laser odlično deluje tudi pri ženskah, ki imajo povečano vrednost moških hormonov in so zaradi tega močneje poraščene.

Učinkovitost laserske depilacije je enaka pri moških in ženskah.

Laserski tretmaji odstranjevanja dlak se opravijo v razmiku 4-6 tednov, v tem času namreč izrastejo dlačice, ki so v mirovanju.

Če ste naveličani stalnega britja, voskanja in ostalih vrst depilacij, ki vam povzročajo bolečine, vnetje kože in moteče vraščanje dlak, se odločite za trajno rešitev – naročite se na trajno lasersko depilacijo in lepa koža ne bo več le skrita želja. Pokličite nas na brezplačno številko 080 48 43 (pon-pet 8-20h) ali nas kontaktirajte preko spletnega obrazca ter si rezervirajte termin.

Parkiranje za naše stranke je brezplačno, garažna hiša pa se nahaja neposredno pod centrom, kjer je vedno dovolj parkirnega prostora. Z obiskom pri nas pa boste deležni še drugih ugodnosti! Obiščite nas in se prepričajte.

 

Branko Pirš, dr. med.
specialist dermatovenerolog


O avtorjuComments are closed.

Back to Top ↑
  • Naročite se na odstranjevanje dlačic!

    Ime in priimek (vpišite)

    E-mail naslov (vpišite)

    Telefon

    Napišite predele telesa, kjer bi želeli odstraniti dlačice

  • Kategorije